ارزیابی کیفی پیمانکاران کیترینگ غذا وآشپزخانه های صنعتی برای مراکز دولتی، صنعتی، پادگانها، حوزه های علمیه، مراکز شبانه روزی و ...
قابل توجه دستگاه های مناقصه گزار برای تأمین غذا (کیترینگ)
بر اساس ماده 12 قانون برگزاری مناقصات، کلیه دستگاههایی که مناقصه تولید و تأمین غذا برگزار می کنند باید پیمانکاران خود را با موازین و استانداردهای رسمی و قانونی ملی و جهانی بهداشتی ارزیابی کنند. بدیهی است که شیوع ویروس کرونا ضرورت مراقبت بهداشتی از مراکز تولید انبوه غذا را بیش از پیش ساخته است.
کالاک با سابقه تدوین دستورالعمل ها و آیین نامه های ارزیابی کیفی پیمانکاران و منافصه گران تولید و تأمین غذا، می تواند با برگزار کنندگان مناقصات، برای ارزیابی کیفی مراکز تولید انبوه غذا و پیمانکاران کیترینگ غذا همکاری نماید.
خدمات ما شامل موارد زیر می باشد:
تعیین معیارهای ارزیابی کیفی
تهیه اسناد ارزیابی کیفی
دریافت، تکمیل و ارسال مستندات ارزیابی به نمایندگی از متقاضیان
ارزیابی اسناد دریافت شده و تعیین امتیاز هریک از مناقصه گران
اعلام اسامی مناقصه گران صلاحیت دار به کارفرم
قابل توجه مراکز تولید انبوه غذا و پیمانکاران کیترینگ غذا
آیا می خواهید در مناقصات تولید، تامین و کیترینگ غذا برای مراکز بزرگ دولتی و خصوصی موفق شوید؟
ما همراه شماییم.
کالاک با سابقه تدوین دستورالعمل ها و آیین نامه های ارزیابی کیفی پیمانکاران و منافصه گران تولید و تأمین غذا آماده مشاوره به این مراکز جهت شرکت موفق در مناقصات تأمین غذا از طریق بهبود و استاندارد سازی شرایط تولید، بسته بندی و حمل غذا می باشد.
برای مشاوره با کارشناسان ما فرم زیر را تکمیل نمایید و یا با شماره 09153004419 تماس بگیرید.
حساب کاربری شما قفل شده است. لطفا برای فعال کردن مجدد حساب خود با ما تماس بگیرید.
جهت فعالسازی حساب کاربری خود کلیک کنید
حساب کاربری شما قفل شده است. لطفا برای فعال کردن مجدد حساب خود با ما تماس بگیرید.
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد نمایید.
کد اعتبار سنجی به شماره (09124324322) ارسال شد.
برای تکمیل فرایند ثبت نام می بایست شماره موبایل خود را تایید فرمایید.
رمز یک بار مصرف به شماره(09124324322) ارسال شد.